The Team; ik ben Olaf

Ik ben 53, geboren in Gelderland en opgegroeid in Noord Spanje. 
Ik leef een intens persoonlijk veranderingsproces dat 12 jaar geleden is begonnen. Via yoga en meditatie heb ik ontdekt dat er een manier bestaat om in het leven te staan die mij meer bewustzijn, gezondheid en rust geeft.
Na 25+ jaar hard werken in verschillende bedrijfstakken (waarvan 15 jaar als mede-eigenaar van een eigen bedrijf), heb ik het roer omgegooid en heb verkozen mij te richten op het organiseren van retreats en het aanbieden van verschillende bodywork sessies.
Ik actief op zoek naar antwoorden op de vragen; Wie ben ik? Waarom ben ik zoals ik ben? Wat is de zin van het leven? Hoe behoud ik mijn inner peace?

Zelf ben ik in 2010 begonnen met het beoefenen van yoga. Wat begon als een manier om lichamelijk gezond en fit te blijven, heeft zich over de jaren uitgebreid tot een nieuwe levensbeschouwing. Ik ben vandaag een bewuster en gezonder mens, meer in balans in mijn persoonlijke leven, ik voel een diepe connectie met alle aspecten van mijn leven, voeding, beweging, werk en relaties.

Detox heb ik voor het eerst ervaren in 2012 bij Zest for Life in Turkije. De rust, zowel in lijf als hoofd, die gepaard kan gaan met een week detoxen was een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Sinds 2012 heb ik bijna jaarlijks een week for rust en detox gereserveerd.
Elke detox ervaring was een duidelijke stap richting een meer gezonde en bewuste voeding, waarbij elke week een kans was om mijn lijf te verschonen en met goede moed weer gezonde eetpatronen in te voeren.  

Ik heb besloten mijn eigen veranderings process en ervaringen te willen delen met mensen die ook anders in het leven willen staan. Ik richt mijn ervaring en vaardigheden nu op het aanbieden en organiseren van retreats. Daarnaast doe ik individuele sessies met cliënten en workshops voor groepen.
Mijn levenservaring van 53 jaar is hiervoor een mooie basis, daarnaast de ontdekkingen die ik heb gedaan kunnen andere mensen helpen ook bewuster en rustiger in het leven te staan. 

Mooie woorden in mijn leven; levenservaring, transformatie en integratie, bewustzijn en richting.

Mijn favoriete quote?

Everybody is perfect in their own divine way
(Iedereen is perfect op hun eigen goddelijke manier)

en_USEnglish